Και πρωτάθλημα και τελικός Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου

Έπιασαν τόπο οι φωνές των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ, αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό διότι, όπως φαίνεται, η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς να επηρεάζεται από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί επίσης, όπως προβλεπόταν, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η μονομαχία, ωστόσο, Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιφέρει την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στους ίδιους αντιπάλους ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την 1η αγωνιστική. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Οι αγώνες πρωταθλήματος, λοιπόν, θα λάβουν χώρα, κανονικά, στις 12 Σεπτεμβρίου, εξαιρουμένης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αγωνιστεί την Παρασκευή (11/9) μετά από αίτημα που κατέθεσε και αφορά τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης μέχρι την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπενφίκα (προκριματικά Champions League).

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές