Κάτοικος Μιλάνου για έναν ακόμη χρόνο ο Ιμπραχίμοβιτς

«Λευκός καπνός» στο σίριαλ με πρωταγωνιστές τη Μίλαν και τον Ιμπραχίμοβιτς, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να πείσει τον 38χρονο Σουηδό, στρώνοντάς του ένα χαλί εκατομμυρίων και συγκεκριμένα ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 7.000.000 ευρώ.

Ο “Ίμπρα” αναμένεται να τις επόμενες ώρες στην Ιταλία ώστε να βάλει την υπογραφή του και να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας, με φόντο την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σημειώνεται πως προτού επιτευχθεί η οριστική συμφωνία, οι δύο πλευρές είχαν προχωρήσει σε πολλά ραντεβού, τα οποία, ωστόσο, ήταν ατελέσφορα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα συνεχίσει να φοράει τη ροσονέρα φανέλα για τέταρτη συνολικά σεζόν στην καριέρα του.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές