Κοντά και σε Περέιρα ο ΠΑΟΚ (βίντεο)

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ Αντριάν Περέιρα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Βίκινγκ προσφέροντας ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ.

«Eίμαστε κοντά, ναι. Τα πάντα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουμε. Στη συνέχεια είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί την μεταγραφή. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι Αντριάν θέλει την μεταγραφή. Έχουμε αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά», ανέφερε ο προπονητής του Περέιρα, Μπιάρνε Μπέρτσεν.

Σημειώνεται πως η προσεχής ενσωμάτωση του 21χρονου στο ρόστερ του «Δικεφάλου» επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Περέιρα μετράει συνολικά 39 παιχνίδια με τη Βίκινγκ καταγράφοντας 4 γκολ και 8 ασίστ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές