Κορονοϊός: Μάχεται για τη ζωή του ο Πέκοβιτς

Δύσκολες ώρες περνά ο πλανήτης, με το «σφυροκόπημα» του κορονοϊού να μην έχει τέλος.

Θετικός στον COVID-19 έχει βρεθεί και ο πρώην καλαθοσφαιριστής Νίκολα Πέκοβιτς, ο οποίος δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με σερβικό Μέσο, ο γνώριμός μας από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σε ΜΕΘ στην πατρίδα του, Μαυροβούνιο, όντας σε κρίσιμη κατάσταση.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ για ν’ αναπνεύσει του παρέχεται μηχανική υποστήριξη.

Πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στον Πέκοβιτς.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές