Κρεμάει τα παπούτσια του ο Βασίλης Τοροσίδης

Τελευταίο παιχνίδι στην πλούσια καριέρα του ήταν για τον Βασίλη Τοροσίδη ο Τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στον οποίο μεγάλοι νικητές ήταν οι «Ερυθρόλευκοι».

Ο 35χρονος αμυντικός αποχωρεί από τα γήπεδα γεμάτος, μιας και η τελευταία φορά που πάτησε χορτάρι συνοδεύτηκε από έναν τίτλο.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «Ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, ο Βασίλης Τοροσίδης θα συνεχίσει ν’ αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, αλλά από άλλο πόστο.

Πέρα από τον σύλλογο του Πειραιά, ο Θρακιώτης μπακ αγωνίστηκε στην Ξάνθη, τη Ρόμα και την Μπολόνια, ενώ ήταν και σημαντικό μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές