Κρούσμα κορονοϊού και στον Παναθηναϊκό

Ούτε ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε ανέγγιχτος από την ακατάπαυστη διαδρομή του κορονοϊού.

Μετά από τεστ που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» στο Κορωπί, εντοπίστηκε κρούσμα COVID-19.

Το άτομο που διεγνώσθη θετικό δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά μέλος του προσωπικού των εγκαταστάσεων και έχει ήδη απομονωθεί.

Παράλληλα, οι παίχτες των πρασίνων συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος, στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει ένας νέος κύκλος τεστ COVID-19.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές