Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γίνεται «Κόκκινος Διάβολος» ο Ντεμπελέ

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να υλοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η “AS” αλλά και αρκετά βρετανικά ΜΜΕ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν προβεί σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο εξτρέμ, ενώ δεν απέχει πολύ και η απόσπαση του «ναι» από την «Μπάρτσα».

Αυτό διότι, ο νέος προπονητής του συλλόγου, Κούμαν, έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διαφαινόμενη συμφωνία ενδέχεται να φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ, χωρίς, ωστόσο, να είναι προσώρας γνωστό το ύψος των απολαβών του Ντεμπελέ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές