Μαύρη κηλίδα: Προς Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος!

Μαύρες κηλίδες λερώνουν την λαμπρή ιστορία του Πανιωνίου, με τον ιστορικό σύλλογο να βρίσκεται… στα πρόθυρα του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Αυτό διότι, προβάλλει πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2, μιας και το χρέος βρίσκεται σε δυσθεώρητα επίπεδα, την ίδια ώρα που δεν διαφαίνεται η έλευση κάποιου επενδυτή.

Ο Νίκος Ζαμάνης παρά τις φιλότιμες και επίμονες προσπάθειές του αδυνατεί να σηκώσει το βάρος, και ως εκ τούτου ο υποβιβασμός στις ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι πιο κοντά από ποτέ.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διεξαγωγή συνάντησης –αυτή την ώρα- μεταξύ των Νίκου Ζαμάνη, Χρήστου Δάρα, Αρη Μισαηλίδη (πρόεδρος εραισιτέχνη), Κυριάκου Σκούρα και αντιπροσωπεία των οργανωμένων.

Στο επίκεντρο, όπως είναι ευλογοφανές, βρίσκεται το μέλλον της ομάδας.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές