Με αυτούς θα «κατέβει» ο Ολυμπιακός στον Τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι το πρώτο σφύριγμα του μεγάλου Τελικού Κυπέλλου (30/08) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μάρτινς πλέον έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Οι εκπλήξεις απουσιάζουν, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Άλεν, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί στο… 90’.

Αντιθέτως, όπως είναι ευλογοφανές, απών θα είναι ο Γκιγιέρμε που πρέπει να θεωρείται παίχτης της Αλ Σαντ.

Αυτή είναι η αποστολή:

Αλέν, Καραργύρης, Παπαδούδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Μαρτίνης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές