Μέσι: «Σπάει» τα κοντέρ η Μάντσεστερ Σίτι – Του δίνει 750 εκ. ευρώ

Μια πρόταση χωρίς προηγούμενο στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στον Μέσι ως δέλεαρ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής “Sport”, οι «Πολίτες» του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 100 εκ. ευρώ!

Αυτό αφορά τρία χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την τέταρτη και πέμπτη χρονιά του συμβολαίου, ο «Λίο» προβλέπεται να αγωνιστεί στο αμερικανικό ΜLS για λογαριασμό της New York FC.

Μάλιστα, όταν μεταπηδήσει στις ΗΠΑ, ο Αργεντινός θα πάρει ως πριμ (loyalty bonus) 250 εκ. ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να λάβει νωρίτερα λόγω περιορισμών του FFP (Financial Fair Play).

Όπως γίνεται εμφανές από τα παραπάνω, το άθροισμα των απολαβών του Μέσι για την 5ετή παρουσία του σε Μάντσεστερ και Νέα Υόρκη θα αντιστοιχεί σε σχεδόν 750 εκ. ευρώ!

Προκειμένου, ωστόσο, να ντυθεί ο Μέσι με… χρυσό, πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί η τρέχουσα ομάδα του, Μπαρτσελόνα, η οποία προβάλλει ως ένας ιδιαίτερα σκληρός διαπραγματευτής.

σχετικα αρθρα

Leave a review