Μεταγραφικός “πυρετός”: Κλείνει Ρέις, προσπάθεια και για Μπουφάλ

Σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός, ο οποίος εντείνει τις προσπάθειες του για την ενίσχυσή του.

Μάλιστα, φαίνεται πως «ακροβατεί» σε διπλό σχοινί, καθώς είναι έτοιμος να κλείσει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Ρίο Άβε Ματέους Ρέις, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο εξτρέμ Μπουφάλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η συμφωνία με τον πρώτο ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (18/9).

Όσον αφορά το Μπουφάλ, οι «ερυθρόλευκοι» διακατέχονται από μεγάλο πόθο για την απόκτησή του, προσφέροντάς του συμβόλαιο που με τα μπόνους πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ.

To τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζουν.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές