Μπελάδες για Καλάθη: “Έσπασε” την απομόνωση της Μπαρτσελόνα

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει σημάνει συναγερμό λόγω του κρούσματος κορονοϊού (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους), ο Νικ Καλάθης, ωστόσο… επαναστάτησε.

Ειδικότερα, η ομάδα της Καταλονίας είχε δώσει εντολή άπαντες να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας στο σπίτι, ο Ελληνοαμερικανός «γκαρντ», όμως, εντοπίστηκε σε εστιατόριο συνοδεία του γιου του.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα αναχωρήσει την Τετάρτη, 7/10, για την Αγία Πετρούπολη, όπου την Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζενίτ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νικ Καλάθης μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, μετά από μια μακρόβια συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές