Ο κορονοϊός έχει “χτυπήσει” τη Ρόμα

Σκληρά βαλλόμενη από τον κορονοϊό είναι η Ρόμα, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο τέσσερις παίχτες της έχουν διαγνωσθεί θετικοί.

Μετά, λοιπόν, τους Αντόνιο Μιράντε και Κάρλες Πέρεθ, την Παρασκευή έγινε γνωστό πως δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του Φονσέκα προσβλήθηκαν από τον Covid-19.

Τα άσχημα μαντάτα αρχικά αφορούσαν τον Μπρούνο Πέρες, που έκανε μάλιστα και ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram για να το κοινοποιήσει, ενώ ακολούθησε η είδηση για τον Τζάστιν Κλάιφερτ.

Οι εν λόγω εξελίξεις προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στη Ρόμα, η οποία δεν πραγματοποίησε τη σημερινή (28/08) της προπόνησή.

Αύριο, Σάββατο, θα υποβληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της στα σχετικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι “Ρωμαίοι” που έχουν προσβληθεί από τον ϊό.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές