Οι αντίπαλοι του Άρη και του ΟΦΗ στο Γιουρόπα Λιγκ!

Άρης και ΟΦΗ έμαθαν τους αντιπάλους τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με την κληρωτίδα να τους κάνει σε μεγάλο βαθμό… το χατίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης καλούνται να υπερβούν το εμπόδιο της άσημης Κόλος Κοβαλίβκα, ενώ ο ΟΦΗ θα κληθεί να λάβει μέρος σε έναν ελληνοκυπριακό «εμφύλιο» με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην Ελλάδα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης έχει σημαντικό λόγο να πανηγυρίζει μιας και απέφυγε τόσο την Τότεναμ όσο και τη Χάποελ Μπερ Σεεβά, ενώ η κρητική ομάδα δεν θα βρει στο δρόμο της τις πάντα υπολογίσιμες Γρανάδα και Στεάουα Βουκουρεστίου.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές