Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Φεντερίκο Μακέντα είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (27/8) προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος.

Αφού ολοκληρώθηκε το “τετ-α-τετ- με τον πρωταγωνιστή του φιλικού με τον ΟΦΗ, ο προπονητής συγκέντρωσε και τους υπόλοιπους παίκτες εξηγώντας τους τα… στραβά κείμενα από την προχθεσινή αναμέτρηση.

Από την προπόνηση έλαμψε δια της απουσίας του ο Αϊτόρ ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για οσφυαλγία.

 Προβλήματα στη μέση και για τον Μπουζούκη ο οποίος μετέβη για μαγνητική τομογραφία.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές