Ολυμπιακός: «Απέρριψε την πρόταση ανανέωσης ο Σεμέδο»

Δεδομένων των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποίησε ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο σύλλογος του Πειραιά θα ήθελε να τον… δέσει στο λιμάνι.

Σύμφωνα, ωστόσο, με δημοσίευμα της “O’ Jogo”, το μυαλό του θηριώδους αμυντικού βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Αυτό, διότι φαίνεται πως απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό μέχρι το 2025. Υπενθυμίζεται πως το τρέχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023.

Η πρόταση των ερυθρολεύκων αφορούσε ετήσιες απολαβές που έφταναν τις 700.000 ευρώ.

Με γνώμονα τις εν λόγω εξελίξεις, δεν αποκλείεται η Μπενφίκα να επανέλθει με ανανεωμένη πρόταση, η οποία ωστόσο δεν θα πλησιάζει τα 10 εκατ. ευρώ που αξιώνει για την πώληση του ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές