Ολυμπιακός: Μπαίνει “σφήνα” στην ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι αυτή που τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί τη… μεταγραφική προσπάθεια για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί τις ατελέσφορες συζητήσεις του Δικεφάλου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η ισραηλινή ομάδα απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ, μιας και αξιώνει τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του.

Η συγκεκριμένη… τιμή δεν κρίνεται απλησίαστη για τους Ερυθρολεύκους, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κάνει επίσημη κρούση στην Μπεϊτάρ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές