Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Πέπε

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Πορτογάλος μέσος Πέπε, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου θα εισπράξει 700 χιλ. ευρώ, με τις απολαβές του για τα επόμενα έτη ν’ ανεβαίνουν κλιμακωτά.

Όσον αφορά την τέως ομάδα του, Γκιμαράες, αυτή θα καρπωθεί γύρω στα 3,7 εκατ. συν 300 χιλ. με τη μορφή μπόνους.

Χρήματα από τη συμφωνία θα λάβει και η Μπενφίκα, που είχε μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Πέπε αγωνίστηκε σε συνολικά 46 παιχνίδια, σημειώνοντας 5 γκολ και 3 ασίστ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές