Ολυμπιακός: «Πρεσάρει» για Σεμέδο η Μπενφίκα – Δίνει 7 εκατ. ευρώ!

Τα «ρέστα» της για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο φαίνεται πως παίζει η Μπενφίκα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ασκεί δυνατό… πρέσινγκ στον Ολυμπιακό.

Αυτό μάλιστα μετουσιώνεται και σε μια διόλου ευκαταφρόνητη για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση, η οποία αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ!

Ο Σεμέδο αποτελεί διακαή πόθο πολλών εκ των κορυφαίων πορτογαλικών ομάδων, κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο σύλλογος του Πειραιά και δη ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς.

Ως εκ τούτου, έχει… οργώσει την αγορά ώστε να έχει stand by τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που οι συζητήσεις με την Μπενφίκα τελεσφορήσουν.

Σημειώνεται πως στο πρώτο στάδιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο συλλόγων, οι “Ερυθρόλευκοι” αρνούνταν να πέσουν κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές