Ολυμπιακός: Προσπαθεί να δέσει στο λιμάνι τον Σεμέδο

Μπορεί η επιστροφή στην Πορτογαλία να αποτελεί τον διακαή πόθο του σκληροτράχηλου κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Σεμέδο, οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχουν παίξει το τελευταίο τους χαρτί.

Αυτό διότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVI24, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον διεθνή στόπερ, προκειμένου να τον δέσει στο λιμάνι.

Ο Σεμέδο δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση. Μπορεί προτεραιότητά του να είναι η Μπενφίκα, δεν θα έλεγε, ωστόσο, «όχι» στον σύλλογο του Πειραιά, εφόσον ικανοποιούνταν τα θέλω του.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν για αμφότερες τις ομάδες, ο Σεμέδο αναμένεται να αποφασίσει σύντομα.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές