Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Βινάγκρε

«Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση μου να συμφωνήσω στον Ολυμπιακό». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Ρούμπεν Βινάγκρε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου.

Ο 21χρονος Πορτογάλος μπακ, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ολοκληρώσει με κάθε επισημότητα την μετακίνησή του στους «ερυθρολεύκους».

Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί για ένα χρόνο ως δανεικός από τη Γουλβς, με τον αγγλικό σύλλογο να ορίζει οψιόν αγοράς ένα ποσό που αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές