Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Βρουσάι

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους του παγκόσμιου αθλητισμού με αμείωτους ρυθμούς.

Ο COVID-19 «χτύπησε»… την πόρτα και του Ολυμπιακού, με τον Μάριο Βρουσάι να εντοπίζεται θετικός και να τίθεται σε καθεστώς καραντίνας.

Στον αντίποδα, όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν στους υπόλοιπους παίχτες βγήκαν αρνητικά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο αυξημένης επιτήρησης, προκειμένου να προστατευτούν όλα τα μέλη του συλλόγου.

Όπως είναι ευλογοφανές ο Βρουσάι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των “ερυθρολεύκων” για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές