Ολυμπιακός: «Χρυσώνει» Σαουθάμπτον και Μπουφάλ!

Οκτώ εκατ. ευρώ φαίνεται πως βγάζει από τα ταμεία του ο Ολυμπιακός, χρυσώνοντας τη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Μπουφάλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «Ερυθρόλευκοι» προτίθενται να δαπανήσουν 8 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2,5 εκ. προορίζονται για τον αγγλικό σύλλογο, ενώ στον ποδοσφαιριστή διατίθενται 1,5 εκ. ευρώ ως ετήσιες απολαβές για τρία χρόνια.

Σύμμαχο στην προσπάθεια του Ολυμπιακό συνιστά ο Μπουφάλ, ο οποίος έχει καταστήσει ξεκάθαρο στην Σάουθάμπτον πως επιθυμεί να αποχωρήσει, ώστε να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Προτεραιότητά του είναι το ισπανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, χωρίς, ωστόσο να προκύπτει κάποια επίσημη κρούση από αυτά.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές