Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιστροφή: Στην Τότεναμ ο Μπέιλ!

Στην ομάδα που μεγαλούργησε επιστρέφει ο Γκάρεθ Μπέιλ, με την Τότεναμ να ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου γνωστοποίησε την απόκτηση του Ουαλού μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο, στο οποίο ο Μπέιλ αναπολεί τις στιγμές που βίωσε στο πρώτο πέρασμά του καθήμενος σε μια καρέκλα σκηνοθέτη.

Οι “Σπερς” είναι απόλυτα ενημερωμένοι για το πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Ουαλό μετά τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν μήνα μέχρι να μπορέσει να βρεθεί στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Από τη μεριά της, η «Βασίλισσα» φρόντισε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στον Μπέιλ με τα εξής λόγια: «Ο σύλλογός μας εύχεται καλή τύχη σε έναν παίκτη που αποτελεί μέρος της πιο επιτυχημένης περιόδου της ιστορίας μας».

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο παρακάτω

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές