Παναθηναϊκός: Ανοίγει τα χαρτιά του για το γήπεδο ο Κώστας Μπακογιάννης

Μπορεί οι φίλοι του Παναθηναϊκού να έχουν αγωνιά για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος, αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως δεν ανησυχούν για την κατάληξη που θα έχει το θέμα της γηπεδικής στέγης τους.

Οι ανακοινώσεις δια στόματος του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αναμένονταν εντός καλοκαιριού, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Παρ’ όλα αυτά, όπως φαίνεται, σύντομα θα υπάρχουν νεότερα, με τον Κ. Μπακογιάννη να προαναγγέλλει ανακοινώσεις.

Όπως τόνισε, αυτές θα γίνουν μόλις υπάρξουν δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης, ενώ χαρακτήρισε το έργο “σύνθετο και περίπλοκο”.

Οι δηλώσεις του Κ.Μπακογιάννη

«Ο Δήμος έχει δεχθεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύσεις σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Κρατιέμαι, πειθαρχώ, σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Όταν κάνω αυτή την ανακοίνωση, επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια, αλλά δεν θα έχει γίνει τίποτα στην πράξη, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι και δεμένοι. Όχι μόνο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα, αλλά και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης.

Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις, θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία κι όχι στην επικοινωνία γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο. Σύνθετο και περίπλοκο. Μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας».

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές