Παναθηναϊκός: Δανεικός στη Σέριφ Τίρασπολ ο Κολοβός

Στη Μολδαβία θα συνεχίσει ο Δημήτρης Κολοβός την καριέρα του, καθώς συμφώνησε να παραχωρηθεί δανεικός για μια σεζόν στη Σέριφ Τίρασπολ.

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τη συμφωνία με το σύλλογο της Μολδαβίας μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Ο νέος τεχνικός του “τριφυλλιού”, Ντάνι Πογιάτος, είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς στον Κολοβό πως δεν υπολογίζεται.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Δημήτρη Κολοβού στη Σερίφ Τιράσπολ. Στην ομάδα της Μολδαβίας ο Κολοβός θα παραμείνει έως και τον Ιούνιο του 2021”.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές