Παναθηναϊκός: Έτοιμος να υπογράψει νέο “ηγεμονικό” συμβόλαιο ο Σένκεφελντ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει το σίριαλ ανανέωσης του Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό παρά τις πρόσφατες ατελέσφορες συζητήσεις λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Οι διοικούντες των «πρασίνων»  φαίνεται πως κάνουν την υπέρβαση για να τον κρατήσουν και για τα επόμενα χρόνια στην Αθήνα προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη της αμυντικής γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα κυμαίνεται μεταξύ 350 και 400 χιλιάδες ευρώ, ένα ποσό ιδιαίτερα λογικό κρίνοντας από τις επιβλητικές περυσινές εμφανίσεις του σκληροτράχηλου «στόπερ».

Το τρέχον συμβόλαιο του Σένκεφελντ λήγει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τη διαφαινόμενη επέκταση της σύμπλευσης μεταξύ των δύο πλευρών να καταδεικνύει πως θα επικρατήσει η λογική.

Ο 29χρονος Ολλανδός αμυντικός συνιστά τον θεμελιώδη λίθο της αμυντικής γραμμής των «πρασίνων», μιας και είναι ο μοναδικός «στόπερ» που θα έχει εγγυημένη παρουσία στη βασική 11άδα την επόμενη σεζόν.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές