Παναθηναϊκός: Η φανέλα για τους εκτός έδρας αγώνες

Τη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2020-2021, παρουσίασε η KAE Παναθηναϊκός, μέσω δημοσίευσης στο Twitter.

Τα… ψηφιακά αποκαλυπτήρια της φανέλας για τους εκτός έδρας αγώνες συνοδεύονται από το σλόγκαν «όποιο κι αν είναι το γήπεδο, το πάθος δεν αλλάζει».

Αναφορικά με τα στιλιστικά χαρακτηριστικά της φανέλας, αυτή είναι άσπρη με πράσινες λεπτομέρειες στην άκρη, ενώ στο κέντρο της δεσπόζει ένα πράσινο πλαίσιο όπου απεικονίζεται ο χορηγός.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές