Παναθηναϊκός: Η νέα φανέλα του “Εξάστερου”

Το ορεκτικό είχε δοθεί χθες (7/9) μέσω της παρουσίασης του promo βίντεο.

Το κυρίως πιάτο έρχεται σήμερα, Τρίτη, με τα πλήρη αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Πρόκειται για τη βασική εμφάνιση του «Εξάστερου» στην οποία κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ κοσμείται και από άσπρες ρίγες τόσο στο πάνω μέρος, όσο και στο σορτσάκι (σ.σ. είναι διακεκομμένες)

Η πράσινη ΚΑΕ συνόδευσε τα αποκαλυπτήρια με την εξής λεζάντα: «Έτοιμοι για μια σπουδαία σεζόν, οι νικητές γράφουν την ιστορία!»

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές