Παναθηναϊκός-Μαουρίσιο: Ολοκληρώθηκαν τα ιατρικά και «πέφτουν» υπογραφές!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Μαουρίσιο, καθώς πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά τεστ, καταδεικνύοντας πως έχει αφήσει στο παρελθόν το πρόβλημα τραυματισμού.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με «τριφύλλι», ώστε να ενταχθεί με κάθε επισημότητα στην «πράσινη» οικογένεια.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος θα έχει λαμβάνειν 400.000 ευρώ για κάθε έτος συνεργασίας, ενώ έχουν συμφωνηθεί και κάποια bonus.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται εντός των προσεχών ωρών.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές