Παναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Βιγιαφάνιες

Την απογοητευτική χθεσινή (13/9) εμφάνιση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, στην πρεμιέρα της Super League, θέλει να ξεχάσει ο Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντάνι Πογιάτος, μελετά όσα πήγαν στραβά, ενώ περιμένει να ενσωματωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ένα εξ αυτών και ο Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος σιγά – σιγά αφήνει πίσω του τη θλάση που είχε στον προσαγωγό και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, την επόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει σε μέρος των προπονήσεων και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Σημειώνεται πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να ρισκάρουν με τον Αργεντινό και ως εκ τούτου προσέχουν… για να έχουν.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές