Παναθηναϊκός: Πάτησε Ελλάδα ο Αντονίτο

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) ο Αντονίτο.

Ο 33χρονος Ισπανός μπακ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τους «πρασίνους».

Υπό κανονικές συνθήκες η μεταγραφή θα ολοκληρωνόταν σε προγενέστερο στάδιο, αλλά πήρε αναβολή λόγω ενός προσωπικού θέματος του Τσάβι Ρόκα και στη συνέχεια εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού προβλήματος στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Σημειώνεται πως μέχρι και πριν λίγες ημέρες συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Βιγιαδολίδ και επομένως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές