Παναθηναϊκός: Πέρασε από ιατρικά και υπογράφει ο Χουανκάρ

Κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στην Αθήνα ο αριστερός μπακ Χουανκάρ ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος Ισπανός πέρασε από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και, όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα… ωρών να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, έτσι ώστε να γίνει με κάθε επισημότητα «Πράσινος».

Εντός των επόμενων ωρών περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπου θα διευκρινίζεται και η διάρκεια συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές