Παναθηναϊκός: Στο «τραπέζι» ο Βοτανικός στις 14 Σεπτεμβρίου

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία θα περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού την 14η Σεπτεμβρίου, καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία αναμένεται να τεθεί στο τραπέζι το θέμα του Βοτανικού.

Ειδικότερα, θα διεξαχθεί το δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίου, μετά την περίοδο των θερινών διακοπών, με την ημερήσια διάταξη να συμπεριλαμβάνει και το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Το ενδιαφέρον για την επίλυση του ζητήματος με φόντο τη γηπεδική στέγη του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο, και ως εκ τούτου κρίνεται αναπόφευκτο να μη γίνουν σχετικές ερωτήσεις στον Δήμαρχο Αθηναίνων, Κώστα Μπακογιάννη.

Με το πέρας του Δημοτικού Συμβολαίου δεν αποκλείεται ο πρώτος πολίτης της Αθήνας να ανοίξει τα χαρτιά του.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές