Παναθηναϊκός: “Τα είπε” με τους ποδοσφαιριστές του ο Πογιάτος

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και σκεπτικός εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκoύ , Ντάνι Πογιάτος, μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Τρίπολη.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, το «τριφύλλι» επέστρεψε στις προπονήσεις, με τον Ισπανό τεχνικό να μιλάει αναλυτικά στους ποδοσφαιριστές εξηγώντας τους όσα δεν του άρεσαν.

Είχαμε ένα μικρό καλό διάστημα στο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε πει και χάσαμεΕξαφανιστήκατε από το γήπεδοΔεν θέλω να το ξαναδώ αυτόΈχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες για να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά τους, οι παίχτες ανέλαβαν την ευθύνη, δείχνοντας διάθεση να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές