Παναθηναϊκός: Το promo video για τη νέα φανέλα (βίντεο)

«Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει δυνατά στο παρκέ με ολοκαίνουρια «εξάστερη» εμφάνιση! Are you ReadyForSport;», αυτό το μήνυμα επέλεξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να πλαισιώσει το promo video για τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους και τα αποκαλυπτήρια της επίσημης εμφάνισής τους δεν αργούν.

Αντιθέτως, θα πραγματοποιηθούν αύριο (8/9) με τους φίλους του «τριφυλλιού» να περιμένουν με ανυπομονησία.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές