ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Ντόπες από οπαδούς του “Δικεφάλου”

Με έναν ξεχωριστό τρόπο φρόντισαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης απέναντι στην Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του  Champions League.

Εκατοντάδες φίλοι του «Δικεφάλου» έδωσαν το παρών στο ξενοδοχείο της αποστολής, ενώ στη συνέχεια τη συνόδεψαν στο γήπεδο της Τούμπας με μηχανοκίνητη πορεία.

Το γεγονός πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, δεν πτόησε τους πιστούς φίλους του, οι οποίοι τους τόνωσαν με ντόπες ηθικού.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές