ΠΑΟΚ: Επίσημα στη Μίντλεσμπρο ο Άκπομ

Και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο είναι ο Τσούπα Άκπομ, με την αγγλική ομάδα να προχωρά στην ανακοίνωση της μετακίνησής του από τον ΠΑΟΚ.

Η μεταπήδηση του Βρετανού στο «Νησί» ήταν θέμα χρόνου μιας και το μόνο που έμενε ήταν η διενέργεια των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.

Αυτές ολοκληρώθηκαν και, επομένως, όλα πήραν τον δρόμο τους.

Οι υπογραφές έπεσαν το Σάββατο 19/9 με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 3,3 εκατ. ευρώ, με το 40% του ποσού να πηγαίνει στην Άρσεναλ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές