ΠΑΟΚ: Και επίσημα «ασπρόμαυρος» ο Περέιρα

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου έλαβε τέλος.

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα επισημοποίησε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε τη σύμπραξη των δύο πλευρών μέσω ανακοίνωσης, η οποία πλαισιώνεται και από ένα όμορφο βίντεο.

Δείτε το παρακάτω

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές