ΠΑΟΚ-Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League!

Έναν γνώριμο αντίπαλο έφερε στον ΠΑΟΚ η σημερινή (31/08) κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο λόγος για την ιδιαίτερα υπολογίσιμη πορτογαλική Μπενφίκα, των πολλών αστέρων και της αδιάλειπτης παρουσίας στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τους “Αετούς της Λισαβόνας” στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, στην Τούμπα και σε μονό αγώνα, όπως επιτάσσει η υφιστάμενη κατάσταση με τον κορονοϊό.

Σημειώνεται πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στους ανίσχυρους μαζί με τις Ραπίντ Βιέννης και Άλκμααρ.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών:

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Ντιναμό Κιέβου-Άλκμααρ

Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές