Πέδρο Μαρτίνς για κλήρωση: «Να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός»

Τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας θα βρει στον… ευρωπαϊκό του δρόμο ο Ολυμπιακός, με τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς να εμφανίζεται σίγουρος για τις ικανότητες της ομάδας του.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» δήλωσε πως «Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League», ενώ μεταξύ άλλων εστίασε στη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του:

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός».

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Παίξαμε με την Ομόνοια ένα φιλικό, αλλά με διαφορετικές συνθήκες τότε και για τις δύο ομάδες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τον Ερυθρό Αστέρα τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια διαφορετική κατάσταση. Θα είναι ένας αγώνας πλέι οφ όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός.

Θεωρητικά μπορεί να είμαστε για πολλούς το φαβορί, αλλά όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε πολύ καλή χρονιά και υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League, και γι αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό για όλους».

σχετικα αρθρα

Leave a review