Πογιάτος: «Στο τέλος αποτύχαμε»

Απογοητευτικός ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League με… το αριστερό.

Τελευταίο «χαστούκι» για τους «πρασίνους» η ισοπαλία στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ (1-1), με την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος να προβάλλει αδύναμη να  διορθώσει τα ποικίλα κακώς κείμενα.

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της NOVA, όπου παραδέχτηκε πως η ομάδα του απέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε

Το παιχνίδι: Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα για δημιουργήσουμε φάσεις. Έτσι δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει.

Την πίεση που δημιουργεί το 1-1: Για μένα πρέπει να συνεχίσουμε. Να βελτιωθούμε. Να… ξυπνήσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας αλλά και να βρούμε τον δρόμο μας.

Την αλλαγή με Χουανκάρ και Πούγγουρα: Ήταν απόφασή μου. Ήταν η καλύτερη απόφαση έτσι οπως το βλέπαμε. Δεν φταίει ο Πούγγουρας για το τι συνέβη στο τέλος και τα λάθος μαρκαρίσματα. Στο τέλος αποτύχαμε. Δεν τα καταφέραμε.

Πηγή εικόνας: gazzetta.gr

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές