Πρώτη προπόνηση στα Ιωάννινα για τον Παναθηναϊκό

Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων απέναντι σε Ηρακλή (4/9) και ΠΑΟΚ (5/9).

Ο «εξάστερος» πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην ηπειρωτική πόλη, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του.

Η αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» ώστε να διαπιστώσει την εξέλιξη της ομάδας του.

Ακόμη, θα μπορέσει να εξετάσει το στάδιο ένταξης του Ζακ Όγκουστ ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα μόλις πριν λίγα 24ωρα.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές