Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Κουρτουά

Από το ασταμάτητο πέρασμα του κορονοϊού δεν μπόρεσε να προστατευτεί ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος διεγνώσθη θετικός κατόπιν της υποβολής του ίδιου σετ τεστ για COVID-19.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας» είναι μόλις ένας από τους δεκάδες ποδοσφαιριστές της La Liga που έχουν «χτυπηθεί» από τον COVID-19.

Μετά τις εν λόγω εξελίξεις, ο Κουρτουά αναμένεται να ακολουθήσει κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως από τον κορονοϊό δεν έχουν… γλιτώσει ούτε οι παίχτες της ιταλικής Ρόμα.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές