Συμφώνησε με Ντεπάι η Μπαρτσελόνα – Απομένει η Λυών

Η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να αποσπάει το «ναι» του «αστέρα» της Λυών, Μέμφις Ντεπάι, και το μόνο που απομένει είναι η επίτευξη συμφωνίας με την τρέχουσα ομάδα του.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος άσος μπορεί να έχει συμφωνήσει με την «Μπάρτσα», η Λυών, ωστόσο, παραμένει σκληρός διαπραγματευτής.

Στο κάδρο και ο Βαϊνάλντουμ

Σημειώνεται πως άνθρωποι των «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε επαφή και με τους εκπροσώπους του Βαϊνάλντουμ.

Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Καταλονίας δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία με τη Λίβερπουλ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές