Συναγερμός στη Λίβερπουλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Τιάγκο

Κόκκινο συναγερμό έχει σημάνει η Λίβερπουλ, μιας και ο νεοαποκτηθείς Ισπανός χαφ, Τιάγκο Αλκάνταρα, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως είναι φυσικό, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπάγερν Μονάχου τέθηκε σε απομόνωση, ενώ ενεργοποιήθηκε άμεσα το πρωτόκολλο υγείας.

Κατόπιν της εν λόγω εξέλιξης, όλοι οι ποδοσφαιριστές των “Reds” υποβλήθηκαν σε τεστ για COVID-19 και βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Σημειώνεται, πως προκειμένου να επιστρέψει ο Τιάγκο στα γήπεδα πρέπει να παρέλθουν δύο εβδομάδες.  

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές