Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μεταξύ Αλαφούζου και Κλάτενμπεργκ

Συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε σήμερα, Τρίτη 29/9 ο Γιάννης Αλαφούζος, κατόπιν αιτήματος του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε στο τραπέζι μια πληθώρα από φλέγοντα ζητήματα, όπως είναι οι προβληματισμοί του για τα χρόνια προβλήματα της ελληνικής διαιτησίας, ενώ δεν δίστασε να καταθέσει και τις προτάσεις του.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» συζήτησε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα με τον Κλάτενμπεγκ, ο οποίος όπως έχει δηλώσει είναι ιδιαίτερα θετικός στο να συναντά παράγοντες ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας”.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές