“Σπάει” το… φράγμα των 5.500 μελών ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Έμπρακτα τη στήριξή τους στα αθλήματα του ερασιτέχνη δείχνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως ο αριθμός των καταγεγραμμένων μελών σύντομα θα ξεπεράσει τις 5.500.

Αναλυτικότερα, όπως γνωστοποίησε η «μάνα του λόχου», μέσα στον Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν 320 νέες εγγραφές, ενώ οι ανανεώσεις έφτασαν τις 288.

Επομένως, το άθροισμα των συνολικών εγγραφών (2.450) και των ανανεώσεων (2.961) «αγγίζει» το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αριθμό των 5.500  (5.411).

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές