Στα «σχοινιά» ο Ολυμπιακός με Κλάτενμπεργκ!

Έντονη ενόχληση εξέφρασε ο Ολυμπιακός προς στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ επειδή ζήτησε την ανανέωση των συμβάσεων των Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Τάκης Αγραφιώτης, επισήμανε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίαζε τη Δευτέρα 31/08 πως αποσύρεται η εμπιστοσύνη στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο λόγος έγκειται στην πρωτοβουλία του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ζητήσει να έχει συνεργάτες του τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, παρά τη συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των Big 4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ΑΕΚ και ΠΑΟΚ).

Η διοίκηση των Πειραιωτών είχε θεωρήσει δεδομένο πως θα τηρηθεί η συμφωνία και δεν θα εμπλέκονται Έλληνες στην ΚΕΔ / ΕΠΟ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές