Στη Θεσσαλονίκη ο Άντριαν Περέιρα – Υπογράφει στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (11/9) ο 21χρονος αριστερός μπακ, Άντριαν Περέιρα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με τη νορβηγική Βίγκινγκ και πλέον το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου, το οποίο θα έχει τετραετή διάρκεια.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί αφού διενεργηθούν τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, συμπεριλαμβανομένων αυτών για COVID-19.

Σημειώνεται πως σε 39 ματς με τη Βίκινγκ έχει 4 γκολ και 8 ασίστ αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ.

 Το πρωτάθλημα της Νορβηγίας έχει αρχίσει από τον Ιούνιο, με τον Περέιρα να μετράει 15 παιχνίδια, 2 γκολ και 4 ασίστ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές